Hlavní tým

Těžká výhra fotbalové akademie MSM nad SK Střešovice 1911 v Teskahor Prague Cup!

17 Lis 2023

V pátek 17. listopadu 2023 se na pražském Vyšehradě odehrálo utkání třetího kola TESKAHOR Prague Cupu. Utkání mezi MSM Football Academy (Mezinárodní Svaz Mládeže) a Sportovním klubem Střešovice 1911 skončilo vítězně pro MSM se skóre 2:1. Utkání, které začalo ve 13 hodin, přilákalo mnoho věrných diváků a fanoušků obou týmů, kteří byli svědky napínavé a napínavé bitvy v mrazivém počasí.

První poločas: rychlý start pro domácí

Od začátku utkání převzal iniciativu do svých rukou MSM (Mezinárodní Svaz Mládeže). Už po 10 minutách otevřel skóre náš útočník Oleksandr Koval vstřelením prvního krásného gólu. O dvě minuty později zdvojnásobil vedení Matviy Kovalov, když poslal míč do sítě branky SK Střešovice 1911. První poločas skončil výsledkem 2:0 ve prospěch MSM.

Druhá polovina: intenzivní boj a návrat

Ve druhém poločase se hra vyhrotila na hranici možností a na hřišti začala opravdová bitva. Ve 46. minutě nahradil v hostující sestavě Navida Latipiho Jan Rychlik, který dal nový impuls týmu SK Střešovice 1911. V 50. minutě dostal žlutou kartu za násilnou hru Nazar Zhuk z MSM, čímž začala série disciplinárních opatření pro oba týmy.

V 81. minutě měl Sportovní klub Střešovice 1911 příležitost změnit průběh utkání: Yuri Matiev z MSM byl vyloučen za velmi kontroverzní přestupek. V početní výhodě snížil v 89. minutě na minimální rozdíl Zdenek Križ, který domácím vstřelil branku. Tím však úspěch hostů skončil. Hlavní rozhodčí utkání se snažil ve druhém poločase soupeři ze všech sil pomoci a přidal ve prospěch hostů až 10 minut prodloužení! Zápas skončil po 100 minutách!

Utkání bylo poznamenáno několika žlutými kartami. Hráči obou týmů neudrželi emoce a často porušovali pravidla. V 90. minutě byl vyloučen i Mikhailo Levitsky z MSM, čímž situaci svého týmu ještě ztížil. Přesto se domácím podařilo udržet vítězné skóre na devět.

Zásadní roli v taktických změnách obou týmů sehrálo v závěru utkání střídání. Trenéři se snažili maximálně využít rezervy ke změně průběhu hry a posílení pozice svých týmů.

Vítězství MSM Football Academy 2:1 ve třetím kole TESKAHOR Prague Cupu bylo důležitým krokem do další fáze turnaje – čtvrtfinále finále Prague Cupu. Náš tým ukázal vysokou míru připravenosti a bojovného týmového ducha, což nám umožnilo držet vítězství i v podmínkách početní menšiny a jasného zúžení ve druhém poločase.

Toto kolo Pražského poháru poskytlo fanouškům mnoho skvělých momentů a nečekaných výsledků, což jen posiluje zájem diváků, sponzorů, médií a fotbalových skautů o turnaj a činí jej ještě napínavějším.

MSM Football Academy (Mezinárodní unie mládeže) – SK Střešovice 2:1 (2:0)

Odešlete přihlášku

Prosím vyplňte následující formulář a náš koordinátor se vám ozve do 2 pracovních dní a zodpoví všechny vaše dotazy.

Zápas plný emocí mezi FC Nebušice a MSM ve 27. kole Pražské ...

17 Lis 2023

V sobotu 18. května 2024 se na nebušickém stadionu odehrálo utkání 27. kola 1. pražské ligy, které poskytlo veřejnosti pravou fotbalovou show. Setkání ...

Drtivé vítězství MSM Football Academy nad TJ Sokol Stodůlky:...

17 Lis 2023

V neděli 1. října 2023 se na stadionu Stodůlky Praha odehrálo utkání 9. kola 1. pražské ligy mezi TJ Sokol Stodulky a MSM Football Academy (Mezinárodn ...

Partneři

Футбольная ассоциация Чехии
ac sparta praga
sk slavia praga
Nike
Xplore Fitness
Федерация Футбола Праги
Jaguar
Mlada Boleslav
FK Bohemians
usti nad labem
viktiria zizkov
aritma praga
sk slavia praga
Xplore Fitness
Федерация Футбола Праги
Jaguar
Mlada Boleslav
FK Bohemians
usti nad labem
viktiria zizkov
aritma praga
sk slavia praga