Hlavní tým

Drtivé vítězství MSM Football Academy nad TJ Sokol Stodůlky: rozbor zápasu

01 Říj 2023

V neděli 1. října 2023 se na stadionu Stodůlky Praha odehrálo utkání 9. kola 1. pražské ligy mezi TJ Sokol Stodulky a MSM Football Academy (Mezinárodní Svaz Mládeže). Fotbalová akademie MSM vyhrála za přítomnosti stovek diváků drtivou výhru 0:5.

První poločas: položení základu pro vítězství

Utkání začalo aktivními útoky ze strany MSM. Už v 10. minutě otevřel skóre náš útočník Oleksandr Koval, který po přesné přihrávce vstřelil krásný gól. Tento brzký úspěch dodal hostům potřebnou sebedůvěru a nadále jsme měli hru pod kontrolou.

Utkání se neobešlo bez disciplinárních opatření. V 17. minutě dostal žlutou kartu za hrubou hru Tomasz Zyta z TJ Sokol Stodůlky, po něm Oleksandr Koval a ve 45. minutě Aleksandr Khokhryakov z MSM. I přes varování a dost drsnou hru skončil první poločas výsledkem 0:1 ve prospěch MSM.

Druhý poločas: skutečná rozmanitost gólů

Ve druhém poločase ukázala MSM Football Academy svou skutečnou sílu v útoku. V 59. minutě Nazar Zhuk zdvojnásobil vedení svého týmu vstřelením druhého gólu. Hráči TJ Sokol Stodůlky ve druhém poločase fyzicky zeslábli a nedokázali odolat razantním útokům soupeře.

V 70. minutě vstřelil třetí gól Michail Kozhushko, čímž definitivně zlikvidoval všechny otázky ohledně vítěze zápasu. Znovu se trefil Oleksandr Koval, který vstřelil dva rychlé góly v 83. a 85. minutě a skóre upravil na zničujících 0:5.

MSM Football Academy předváděla výborný fotbal a zaslouženě zvítězila. Toto vítězství upevňuje naši pozici v Lize, zatímco TJ Sokol Stodůlky má z čeho vyvodit vážné závěry. Oběma týmům přejeme hodně štěstí!

TJ Sokol Stodůlky – Fotbalová akademie MSM (Mezinárodní unie mládeže) 0:5 (0:1)

Zanechte žádost

Prosím vyplňte následující formulář a náš koordinátor se vám ozve do 2 pracovních dní a zodpoví všechny vaše dotazy.

Těžká výhra fotbalové akademie MSM nad SK Střešovice 1911 v ...

01 Říj 2023

V pátek 17. listopadu 2023 se na pražském Vyšehradě odehrálo utkání třetího kola TESKAHOR Prague Cupu. Utkání mezi MSM Football Academy (Mezinárodní S ...

Snažíme se změnit pozornost fotbalistů-uprchlíků od situace ...

01 Říj 2023

Jak jsme psali dříve, od března 2022 MSM Football Academy ubytovala ve svých zdech více než 30 kluků z Ukrajiny ve věku 15 až 17 let. Už je srpen, a t ...

Partneři

Футбольная ассоциация Чехии
ac sparta praga
sk slavia praga
Nike
Xplore Fitness
Федерация Футбола Праги
Jaguar
Mlada Boleslav
FK Bohemians
usti nad labem
viktiria zizkov
aritma praga
sk slavia praga
Xplore Fitness
Федерация Футбола Праги
Jaguar
Mlada Boleslav
FK Bohemians
usti nad labem
viktiria zizkov
aritma praga
sk slavia praga